Enorme gebruiksvriendelijkheid en support alle grote web browsers, op elke PC werken met uw software Maat-Ontwerp richt zich op het ondersteunen van onze klanten met snelle & vakkundige hulp. Voor iedereen beschikbaar. Onlangs werd de 98e licentie van het consignatie-programma van Maat-Ontwerp verkocht.

Een volledig administratiepakket voor consignatie en nieuwe artikelen.

uw administratie ordenen

Maat-Ontwerp is een software bedrijf gespecialiseerd in het ontwerpen van professionele, creatieve én klantgerichte oplossingen. Wij werken vanuit twee locaties, Enschede en Arnhem. In de loop van de jaren zijn we uitgegroeid naar een bedrijf dat zich voornamelijk bezig houdt met de technische kant van de mogelijkheden op het internet. U kunt bij ons terecht voor o.a het ontwikkelen van webbased software (een online applicatie), webdesign, maken van webwinkels en maatwerk automatisering / software.

Alweer 10 jaar zijn we bezig met het maken van klantgerichte oplossingen. Wie is Maat-Ontwerp? 'Een technisch internetbureau', zeggen sommigen. 'liefhebbers', zeggen anderen. Wij zelf bijvoorbeeld, om eerlijk te zijn. Van goed programmeren worden wij erg blij. Twee flexibele enthousiastelingen met de kennis om de beste oplossingen voor u te maken. Het kan ons niet interessant genoeg zijn.

Vanuit het feit dat wij zelf ruim 10 jaar geleden een tweedehands kledingwinkel zijn begonnen is dat ook de basis geweest voor het huidige softwarepakket. De software is praktijk gericht gemaakt en de afgelopen jaren sterk professioneel geworden naarmate er steeds meer winkels gebruik van gingen maken.

Met veel plezier en trots wordt er praktisch dagelijk verder gewerkt aan het pakket. Veel contact met de klanten zorgt ervoor dat er vertrouwen ontstaat en zorgt ervoor dat we altijd op de hoogte zijn van verdere ontwikkelingen in de winkels.

Maat-Ontwerp is dus echt op de hoogte van uw werkzaamheden in de winkel en kan daardoor zeer goed inspelen op uw wensen. Mocht u vragen hebben dan kunt u altijd contact opnemen of we maken een vrijblijvende afspraak. Daarnaast kunt u ook demo inloggegevens toegestuurd krijgen waardoor u zelf even in het pakket kunt kijken.

Op onze eigen website kunt u veel meer lezen over ons bedrijf. Bezoek ook onze www.maat-ontwerp.nl (website)