Enorme gebruiksvriendelijkheid en support alle grote web browsers, op elke PC werken met uw software Maat-Ontwerp richt zich op het ondersteunen van onze klanten met snelle & vakkundige hulp. Voor iedereen beschikbaar. Onlangs werd de 98e licentie van het consignatie-programma van Maat-Ontwerp verkocht.

Een volledig administratiepakket voor consignatie en nieuwe artikelen.


uw administratie ordenen

Eenvoud.
Vanwege onze ervaring in de detailhandel zien we steeds meer en meer dat winkels op zoek zijn naar eenvoudige en betaalbare kassasystemen die daarnaast ook gekoppeld kunnen worden aan de webwinkel. Ons kassasysteem is daar volledig op gemaakt. Eenvoudig in gebruik en zeer betrouwbaar. Niet voor niets werken meer dan 90 winkels dagelijks met onze kassasoftware.

BARCODE GEBRUIK.
Ons kassa systeem maakt bovendien gebruik van de barcode. De kassa software voorziet het winkel systeem van accurate verkoop gegevens doordat door scanning snel en foutloos op artikel niveau kan worden geregistreerd. Deze verkoopgegevens resulteren in een overzichtelijk en doeltreffender voorraadbeheer. Zo kunt u dan ook snel, eenvoudig en trefzeker uw administratie stroomlijnen.

Een compleet kassa voorraad systeem:
alle functies die nodig zijn in een dienstverlenende organisatie zijn aanwezig:
En alle informatie is voor iedereen direct beschikbaar. Met onze kassasoftware beschikt u daardoor over het perfecte gereedschap dat u en uw medewerkers helpt om snel, effectief en efficiënt te werken.

Webshop van Maat-Ontwerp
Als u een winkel heeft en gebruikt maakt van het kassasysteem van Maat-Ontwerp dan kunt u daar heel makkelijk een webshop aan toevoegen. De productgegevens die u in uw kassasysteem heeft ingevoerd zijn gekoppeld aan de webshop. Uw assortiment is dus meteen online beschikbaar.

Maat-Ontwerp kan voor u een webshop ontwikkelen, waarin de kassasoftware van ons wordt geïntegreerd.

Op onze website www.maat-ontwerp.nl kunt u in ons portfolio een aantal voorbeelden zien van webshops gekoppeld aan de software.