Enorme gebruiksvriendelijkheid en support alle grote web browsers, op elke PC werken met uw software Maat-Ontwerp richt zich op het ondersteunen van onze klanten met snelle & vakkundige hulp. Voor iedereen beschikbaar. Onlangs werd de 98e licentie van het consignatie-programma van Maat-Ontwerp verkocht.

Een volledig administratiepakket voor consignatie en nieuwe artikelen.


uw administratie ordenen

Het pakket van Maat-Ontwerp is speciaal ontwikkeld voor winkels die werken met het consignatie principe inclusief eventueel nieuwe artikelen. Tweedehands kledingwinkels en / of een kunstgalerij. Het belangrijkste voordeel van dit programma is, dat op elk moment van de dag overzichten van verkopen, omzet en voorraad beschikbaar zijn. Dit levert grote besparingen in tijd en geld op. Om de concurrentie het hoofd te blijven bieden is een klantvriendelijk afreken- en management systeem van het grootste belang.

De kassa software van Maat-Ontwerp is juist ontworpen om u en uw medewerkers in staat te stellen uw klanten snel en efficiënt te bedienen. Het pakket geeft uitgebreide rapportages en is bovendien eenvoudig in gebruik, accuraat, stabiel en betrouwbaar.

Werken via internet geeft veel nieuwe mogelijkheden. U heeft overal ter wereld toegang tot uw gegevens, nooit hoeft u meer iets te installeren of updaten. Wel heeft u uiteraard een internetverbinding nodig. Werken via internet betekent ook dat u niet meer al uw gegevens op uw eigen computer heeft staan. Dit betekent dat als er onverhoopt iets met uw computer gebeurt, u nog steeds al uw gegevens bij Maat-Ontwerp heeft.

Een compleet informatie systeem:
alle functies die nodig zijn in een dienstverlenende organisatie zijn aanwezig:

En alle informatie is voor iedereen direct beschikbaar. Met ons softwarepakket beschikt u daardoor over het perfecte gereedschap dat u en uw medewerkers helpt om snel, effectief en efficiënt te werken.

BARCODE GEBRUIK.
Ons winkelmanagement systeem maakt bovendien gebruik van de barcode. De scanning kassa voorziet het winkel systeem van accurate verkoop gegevens doordat door scanning snel en foutloos op artikel niveau kan worden geregistreerd. Deze verkoopgegevens resulteren in een overzichtelijk en doeltreffender voorraadbeheer. Zo kunt u dan ook snel, eenvoudig en trefzeker uw administratie stroomlijnen.

Wij bieden u het gemak van onder andere :

+ Klantenbestand
+ Nieuwsbrief mogelijkheden
+ Artikelen gekoppeld aan een klant / leverancier
+ Inkoop nieuwe artikelen
+ Saldo overzicht consignatie
+ Voorraad overzichten / overzichten per klant
+ Zoekmogelijkheden in de voorraad / verkochte artikelen
+ Barcode gebruik
+ Printen van labels met barcode
+ Overzichtelijke kassa met barcode gebruik
+ Vele overzichten
+ Email mogelijkheden naar de klant / leverancier
+ Aanmaken van gebruikers
+ Registraties per gebruiker
+ Kasboeken
+ BTW aangifte
+ Dag, week en maandoverzichten
+ Grootboek, bankboek, debiteuren en crediteuren
+ Agenda per dag / week
+ Koppeling met uw website
+ Basis voor een webwinkel
+ Chat mogelijkheden met andere winkels
+ Dagelijkse back-up
+ Eenvoud, perfectie en gebruiksvriendelijkheid

Heeft u vragen ? Neem contact op of we maken een vrijblijvende afspraak.